Akustikdug

Akustikdug

Akustikdug anvendes oftest i samspil med en ydre beklædning i form af enten akustikpaneler eller akustiklameller. Afhængig af udformningen af akustikpanelerne og akustiklamellerne vil akustikdugen være mere eller mindre synlig. Det betyder, at dugen kan indgå som et decideret design-element, hvis eksempelvis diameteren på den enkelte perforation i et akustikpanel er tilstrækkelig. Akustikpladens tykkelse og placeringen af rummets belysning har stor indvirkning på, hvornår akustikdugen er synlig gennem perforeringerne. I forbindelse med akustiklameller er akustikdugen typisk mere synlig end med akustikpaneler med hul- eller slidsperforering.

Sort og hvid er de hyppigst anvendte farver, men vi kan levere akustikdug i enhver farve med en RAL-, NCS- eller Pantonekode og printede motiver, hvis dugen indgår som et decideret designelement i beklædningen.

Det varierer fra panel til panel om akustikdugen er formonteret. I visse paneltyper er der sågar et lag akustikfilt indbygget i panelet. Det gælder eksempelvis Nano-panelerne fra Gustafs. Til projekter med akustikribber leveres akustikdugen altid løs og monteres separat som det sidste lag inden akustikribberne.

Synlig akustikdug over Dalhem lameller i loftet af Kammermusiksalen, Musikhuset Aarhus.

Hvid akustikdug synlig gennem slidserne i akustisk vægbeklædning fra Gustafs, iNANO Center Aarhus.

IN-SIGN leverer akustikdug fra Fibertex

IN-SIGN samarbejder med Fibertex om akustikdug til mange af vores projekter. FiberAcoustic® er markedsledende i forhold til støjdæmpning.

© Copyright - In-sign | Baltorpbakken 9 | 2750 Ballerup | Tlf.: +45 4483 0208