Akustiklameller

Akustiklameller

Akustiklameller er en meget alsidig type støjdæmpende akustikbeklædning. Ikke bare giver lameller mulighed for både væg- og loftmontering, de kan også uden videre monteres sådan, at de følger krumninger og bølger på vægge og i lofter. Det resulterer i en enormt stor arkitektonisk frihed. Ved at skræddersy højden på lamellerne og deres individuelle afstand, er det muligt at opnå præcis den akustiske virkning, rummet kræver. Du kan downloade akustiske data for vores produkter på projekteringssiden.

IN-SIGN leverer akustiklameller med kerne i enten massivt træ, krydsfinér eller fibergips. Fælles for dem alle er de smukke, naturlige overflader i ægte træ, der reflekterer lyset som kun naturmaterialer kan gøre det. Den ægte finér er desuden på en og samme tid både naturligt slidstærk og oser langt væk af kvalitet. Skulle behovet være der for bejdsede eller lakerede overflader kan det også løses i alle nuancer på RAL- & NCS-skalaerne.

Vi kan levere akustiklameller op til brandklasse B,s1-d0, og kan på den måde tilbyde lamelløsninger til enhver type byggeprojekt. Brandcertifikater skal være projektspecifikke, og kan sendes på forespørgsel.

Billederne herover er plukket fra vores seneste projekter, hvor akustiklameller er anvendt som støjdæmpning. Se mere under referencer.

Signatur VFS Lamel

Som noget nyt har vi udviklet en akustikpanelserie, hvor Signatur VFS Lamel indgår. Alle lameller leveres med en kerne i birkekrydsfinér, der fineres efter ønske, og benyttes til indvendig beklædning.

Signatur VFS-serien udmærker sig ved at være brandtestet og godkendt som B-s1,d0 for den fulde opbygning, dvs. inklusiv underlag i form af stål/brandimprægnerede lægter og stenuld og helt ud til og med det yderste lag lak.

Signatur VFS Lamel er desuden lydtestet til klasse A for 50 m/m panel og klasse B for 18 m/m panel.

Signatur VFS Lamel er udviklet i samarbejde med, og bliver produceret af Vesterby Træteknik A/S.
Navnet Signatur er udtryk for, at dette produkt har en helt særlig og enestående karakteristik, som vi står inde for.

Læs mere om Signatur VFS Lamel her

© Copyright - JJI Akustik & Inventar | Baltorpbakken 5 | 2750 Ballerup | Tlf.: +45 4483 0208 | CVR NR. 3553 4407