Akustikribber

Akustikribber

Akustikribber er en meget alsidig type støjdæmpende akustikbeklædning. Ikke bare giver ribber mulighed for både væg- og loftmontering, de kan også uden videre monteres sådan, at de følger krumninger og bølger på vægge og i lofter. Det resulterer i en enormt stor arkitektonisk frihed. Ved at skræddersy højden på ribberne og deres individuelle afstand, er det muligt at opnå præcis den akustiske virkning, rummet kræver. Du kan downloade akustiske data for vores produkter på projekteringssiden.

IN-SIGN leverer akustikribber med kerne i enten massivt træ, krydsfinér eller fibergips. Fælles for dem alle er de smukke, naturlige overflader i ægte træ, der reflektere lyset som kun naturmaterialer kan gøre det. Den ægte træfiner er desuden på en og samme tid er både naturligt slidstærk og oser langt væk af kvalitet. Skulle behovet være der for bejdsede eller lakerede overflader kan det også løses i alle nuancer på RAL- & NCS-skalaerne.

Vi kan levere akustikribber op til brandklasse B,s1-d0, og kan på den måde tilbyde ribbeløsninger til enhver type byggeprojekt. På projekteringssiden kan du hente brandcertifikater på vores produkter.

Billederne herover er plukket fra vores seneste projekter, hvor akustikribber er anvendt som støjdæmpning. Se mere under referencer.

Klik på billedet for at læse mere om Gustafs-akustikribber i fibergips

© Copyright - In-sign | Baltorpbakken 9 | 2750 Ballerup | Tlf.: +45 4483 0208