Gustafs

Gustafs – specialister til fingerspidserne

Gustafs er specialister i akustikprodukter med smukke og naturlige overflader i ægte træ. Virksomheden har rod i snedkerfaget, og har i mere end 100 år arbejdet med træ til interiør. Den erfaring kan tydeligt ses i deres produkter, som altid er smukt udført ned til mindste detalje.
Gustafs er en af de første producenter af akustikpaneler, der kan levere akustiske væg- og loftpaneler med en næsten usynlig perforering, hvor hvert hul blot er 0,8 mm i diameter. Det gør det muligt at lave elegante kombinationer af akustisk absorberende vægpaneler og glatte, uperforerede vægpaneler.

Hos IN-SIGN arbejder vi med akustikbeklædning fra Gustafs, fordi kvaliteten altid er helt i top, og fordi Gustafs er i stand til at levere den helt rigtige løsning til komplicerede projekter, selv når det kræver udvikling af nye løsninger og produkter. Gustafs har dog så lang erfaring med akustikbeklædning, at listen over standardkomponenter er alenlang, og langt de fleste udfordringer kan derfor løses med en kendt og efterprøvet metode.

Gustafs anvender FSC-certificeret finér til deres produkter.

Akustikprodukter fra Gustafs

IN-SIGN leverer en række forskellige akustikpaneler og akustikribber fra Gustafs. Glatte og perforerede væg- og loftpaneler samt lameller med gipskerne og overflade i ægte finér er de mest anvendte produkter, hvilket skyldes, at disse akustikbeklædninger kan leveres med brandklasser op til B-s1,d0 og A2-s1,d0. Du kan se nærmere på Gustafs’ finértyper i galleriet til venstre.

Nanoperforering

I tillæg til glatte og perforerede akustikpaneler, har Gustafs også udviklet den unikke nanoperforering. Den akustiske virkning ved Gustafs Nano ligger i den næsten usynlige perforering, der giver det visuelle indtryk af en glat finéroverflade, men som akustisk fungerer som en lydabsorberende flade. Fra normal synsafstand er Nano-hullerne usynlige, og de skjuler de tusindvis af større lydkamre i gipskernen. De 0,5 mm små huller stopper støvophobninger, der simpelthen ikke kan komme igennem overfladen. Det resulterer i en vedligeholdelsesfri installation og lydabsorptionsevne ud over det sædvanlige.

Gustafs rillet panel

Gustafs rillede akustiske paneler i træ med lineformet perforering muliggør en mindre åben overflade sammenlignet med vores standardperforering og vores perforeringer med slids, men samtidig gengiver den en sammenlignelig akustisk evne. Gennem brugen af ​​vores mørke fibergipsplader – Dark Core – skaber det betingelser for at designe virkelig stilfulde vægge.

Effektiv og sikker installation

Akustikpaneler fra Gustafs installeres effektivt og korrekt ved hjælp af virksomhedens helt eget montagesystem, Capax. Capaxsystemet består af skinner og profiler til både væg- og loftmontage, og sikrer en effektiv arbejdsgang på byggepladsen, og en sikker og korrekt installation af både akustiske og ikke-akustiske paneler. Capaxsystemet er naturligvis brandgodkendt. Læs mere om Capaxsystemet.

Finértyper fra Gustafs – klik for at forstørre

Gustafs FSC Certifikat - INSIGN
Se eksempler på Gustafs akustikbeklædning leveret af In-Sign
© Copyright - JJI Akustik & Inventar | Baltorpbakken 5 | 2750 Ballerup | Tlf.: +45 4483 0208 | CVR NR. 3553 4407