Om os

Projektspecifikke akustikløsninger

Akustik, akustik, akustik. IN-SIGN er specialister i akustik, og vi har brugt vores omfattende erfaring til at udvælge de aller dygtigste leverandører af de højt specialiserede akustikprodukter til indvendig støjdæmpning i bygninger. Produkterne anvendes ofte i elegant samspil, hvor eksempelvis en vægbeklædning med hulperforerede akustikpaneler kombineres med et lamelloft – og begge dele med en bagbeklædning af akustikfilt.

Hos IN-SIGN betyder det ikke, at du skal have fat i en lang række forskellige leverandører – In-sign er din “one-stop-shop” når det handler om rumakustik, og vi hjælper gerne lige fra den første spæde idé, til det sidste panel sidder korrekt monteret hos kunden.

Du finder links til de underleverandører, vi handler med, nederst på siden.

Vi samarbejder også med en række dygtige danske virksomheder om andet end akustik, dog stadig med fokus på løsninger til bygningers interiør.

Vi hjælper fra start til slut

Hos IN-SIGN står vi altid til rådighed med assistance i forbindelse med projektering af akustikopgaver. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores produkter, eller skal have sparring i forhold til den bedste løsning – så vil vi gøre vores yderste for at hjælpe dig.

Bæredygtighed

For os i In-Sign er det et vigtigt parameter, at de produkter, vi forhandler, ikke har skadelig påvirkning på miljø og mennesker. Udover at opfylde de højeste brand- og lydkrav, skal de også bidrage til et sikkert og sundt indeklima.

Det er en del af vores ansvar at handle med underleverandører, der konstant søger at reducere mængden af energi, CO2 og affald i produktionen, undgå giftige kemikalier samt øge anvendelsen af genbrugsmaterialer i produkterne.

Når du vælger et produkt fra In-Sign, er du sikker på at de holder deres høje kvalitet gennem hele deres levetid.

Gustafs’s bæredygtighedspolitik

Bencore’s bæredygtighedspolitik

Signatur VFS

Med henblik på at sikre overholdelse af brandkravene beskrevet i BR18, nemlig B-s1,d0 for den fulde opbygning, har vi udviklet en akustikpanelserie. Navnet Signatur er udtryk for, at dette produkt har en helt særlig og enestående karakteristik, som vi står inde for.

Alle lameller og paneler leveres med en kerne i birkekrydsfinér, der fineres efter ønske, og benyttes til indvendig beklædning.

Signatur VFS-serien udmærker sig ved at være brandtestet og godkendt som B-s1,d0 for den fulde opbygning, dvs. inklusiv underlag i form af stål/brandimprægnerede lægter og stenuld og helt ud til og med det yderste lag lak.

Signatur VFS Lamel er desuden lydtestet til klasse A for 50 m/m panel og klasse B for 18 m/m panel.

Alle Signatur VFS produkter fås med FSC-certificeret træ.

FSC-certificeret træ

In-Sign er FSC-certificeret.

Alle vores produkter fås med FSC-certificeret træ.
Det betyder i praksis at:

  • FSC-mærket er en sikkerhed for, at du køber træ med god samvittighed.
  • I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.
  • FSC er en sikkerhed for, at dyre- og planteliv bliver beskyttet og de mennesker der
    arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en ordentlig løn.

FSC står for Forest Stewardship Council.

Læs mere om FSC-mærkning her

© Copyright - In-sign | Baltorpbakken 9 | 2750 Ballerup | Tlf.: +45 4483 0208 | CVR NR. 83955716