Effektiv akustikregulering til fælleshuset

Skæring Bæks bugtede løb danner udgangspunktet for det nye bæredygtige boligkvarter i Aarhus, som Rubow arkitekter står bag.

Skovhuset
Fælleshuset er placeret på kanten af bækken lige dér, hvor vandet giver mest lyd fra sig. Med markerne i ryggen vil Skovhuset opleves som det særlige sted, der rammesætter fællesskabet i bebyggelsen. Huset indrettes som et traditionelt længehus med hul i midten med reference til den gamle gård på grunden.

Effektiv akustikregulering
In-Sign har ansvar for levering og montering af Signatur VFS Perforerede paneler til fælleshuset. Panelerne er fineret med skrællet fyr, perforeret Ø10mm med sort akustikdug på bagsiden for at optimere akustikken. På bagvæggen er de perforerede paneler blevet sortbejdset som kontrast til de øvrige paneler. 

Signatur VFS-serien sikrer en effektiv lydregulering og er brandgodkendt til B-s1,d0 – det højest mulige inden for beklædningsklasser.

Foto: Brahl Fotografi

Fakta om projektet

  • Projektnavn: Skæring Bæk
  • Placering: Aarhus
  • Kunde: Tømrerfirmaet Henrik Hedeager
  • Arkitekt: Rubow Arkitekter
  • Produktnavn og -type: Signatur VFS Paneler
  • Brandklassifikation: B-s1,d0
  • Kernemateriale: Krydsfinér
  • Overflade: Skrællet fyr / sortbejdset skrællet fyr
  • Perforering: ø10 mm
  • Akustikdug: Sort
  • Montageprincip: Skjult
  • Formater: Projektspecifikt
  • Mængde: 320 m²