Elegante mødelokaler

PWC samler sine partnere og medarbejdere fra PWC’s kontorer i Holbæk, Næstved og Slagelse i nye moderne lokaler i Ringsted. Det nye domicil, tegnet af Ravn Arkitektur, med samme arkitektoniske udtryk som PWC’s hovedkontor i Vejle, opføres i 3 etager, hvor kontoretagerne er organiseret omkring et overdækket gennemgående atrium.

Ud til atriet placeres kontoretagernes mødelokaler og uformelle mødesteder, mens alle arbejdspladser ligger ud til bygningens facader. In-Sign har leveret panelerne i mørk røget eg til de markante mødelokaler.

Domicilets stueetage er organiseret som et sammenhængende konference- og kantineafsnit.

Foto: Lars Kirstein Andersen

Fakta om projektet

  • Projektnavn: PWC
  • Placering: Ringsted
  • Kunde: Daugaard Pedersen
  • Arkitekt: Ravn Arkitektur
  • Produktnavn og -type: Bolander & Schön, glatte paneler
  • Brandklassifikation: B-s1,d0
  • Kernemateriale: Birkekrydsfinér
  • Overflade: Røget eg
  • Montageprincip: Skjult
  • Formater: Projektspecifikt
  • Mængde: 180 m2