Naturen ind i undervisningslokalet

Som led i en opgradering af undervisningslokaler i CBS’s bygninger på Solbjerg Plads, har JJI stået for akustikbeklædning af en væg i fire lokaler for at tilføje varme og natur til rummene. Panelerne er fineret med EG og udgør også låger for integrerede skabe samt en siddeniche med integreret led-lys og hynder med Kvadrat stof, der giver mulighed for uformel fordybelse.

Foto: Erik Brahl

Fakta om projektet

  • Projektnavn: CBS Solbjerg Plads
  • Placering: Frederiksberg
  • Kunde: CBS
  • Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter
  • Produktnavn og -type: MDF og birkekrydsfinér
  • Brandklassifikation: Ingen
  • Kernemateriale: MDF og birkekrydsfinér
  • Overflade: Amerikansk eg
  • Perforering: Ingen
  • Akustikfilt: Ingen
  • Montageprincip: Skjult
  • Formater: Projektspecifikt
  • Mængde: 110 m2