Signatur Tekstilpaneler

Bred vifte af lydabsorberende elementer

Atmosfæren i et rum afhænger af mange faktorer. De arkitektoniske former, lys, temperatur, luft, farver, materialer og ikke mindst akustikken er alt sammen med til at give et rum sin særegne stemning.

God akustik er også essentiel for vores velbefindende i et rum. Uanset om det drejer sig om hospitaler, koncertsale, boligbyggeri, daginstitutioner, skoler, kontorer, produktionslokaler, hoteller, restauranter eller butikker, skal lokalernes støjmæssige og akustiske indeklima være afstemt med alle hverdagens funktioner.

Til bygninger af ældre dato, bygget i materialer, som ikke understøtter et sundt lydmiljø kan vi levere fleksible og elegante lydabsorberende elementer der er lette at montere i alle slags rum.

Hos In-Sign står vi altid til rådighed med assistance i forbindelse med projektering af akustikopgaver. Vi følger projektet fra start til mål med rådgivning og support. Vores tekstilpaneler findes i mange udformninger, som kan understøtte og supplere design og inventar og sikre den gode akustik. Panelerne egner sig særligt til de rum, hvor gode lydløsninger ellers kan være udfordrende – det være sig eksisterende bygninger, møderum i glas eller lignende.

Lydarbsorbenter til vægge og åbne kontorlandskaber

Vores vægpaneler fås i kvadratiske, rektangulære, vertikale, horisontale og runde former. De er kendetegnet ved fremragende lydabsorption (Klasse A) og en robust overflade. Kernematerialet er i ikke-brændbar mineraluld, og tekstilerne fås i brandklasse B1. Stoffet strækkes pænt rundt om kanterne, hjørnerne er præcist syet og understreger den høje håndværksmæssige kvalitet.

Signatur Tekstilpaneler til væg fås efter ønske med og uden ramme. De monteres hurtigt med skjulte montagebeslag til et elegant resultat. Signatur vægpaneler er fleksible i mål og form, og er derfor især velegnede til eftermontering i rum, der allerede er i brug.

Efter ønske leveres vægabsorbenterne med aftageligt og vaskbart stof. Endvidere fås de som opslagstavle, til nåle eller magneter.

Panelerne til skivebord og mobile skærmvægge er udført med samme præcise håndværk.

Bafler

Signatur Tekstilpaneler kan også bruges som såkaldte bafler – ophængte loftskærme. I dette tilfælde er ​​elementerne stofbeklædte på alle overflader. Baflerne monteres lodret som enkeltelementer eller som flere elementer i farvekombinationer.

Akustiksøjler

Runde, trekantede eller kvadratiske mobile søjler egner sig i særlig grad til akustikoptimering i møderum med glasvægge, hvor det ellers kan være en udfordring at finde en god løsning.

Projektspecifikke mobile møbler

Vores akustiske møbler er meget fleksible og fås i forskellige størrelser, farver og med tre valgbare stofkvaliteter. Tal med os om dine ønsker og behov og lad os give dig individuel rådgivning.

Kvadratiske og rektangulære vægabsorbenter med og uden ramme, ensfarvet eller opdelt i to eller flere farver

Vægabsorbenter i runde former

Runde loftflåder – fås i mange farver og størrelser

Vægabsorbenter med digitalt motiv efter eget valg eller design

Mobil lydabsorberende skillevæg

Flytbare projektspecifikke møbler med lydabsorberende effekt

Akustikløsninger til storrumskontorer –  rektangulære loftflåder, lodrette bafler og skrivebordsabsorbenter

Visuelle og akustiske absorbenter som justerbare rumdelere

Tekniske Specifikationer
De 40 forskellige standardfarver, de forskellige former og de individuelle dimensioner tilbyder næsten ubegrænsede designmuligheder. På denne måde kan rumakustikken forbedres markant med lidt indsats, hvilket også opfylder de højeste optiske standarder.
Se eksempler fra projekter med Signatur Tekstilpaneler her
© Copyright - JJI Akustik & Inventar | Baltorpbakken 5 | 2750 Ballerup | Tlf.: +45 4483 0208 | CVR NR. 3553 4407