Skandi-Sign

Stærke akustikløsninger til glasvægge

Et unikt samarbejde der giver nye muligheder

Brug af glas i arkitekturen skaber transparens, oversigtelighed og åbenhed i alle typer miljøer. Men glassets hårde overflade kræver akustikregulering på andre flader for at give et godt lydmiljø.

Derfor er glasvægge og akustikregulering er et perfekt match.

In-Sign har indgået et samarbejde med Skandi-Bo og Gustafs om at udvikle et element som består af Skandi-Bo’s aluminiumsprofil og Gustafs akustikpaneler.

Med det nye produkt SKANDI-SIGN, kan akustikelementer bruges i de samme rammer som glaspartierne. Det giver muligheder, både akustisk og arkitektonisk. Ved at tilføje glasvæggen delelementer i finér, tilføres der en ny designmulighed for at kombinere det stringente glas/aluminium med et blødere og varmere udtryk i form af træ.

Glasskillevægge og døre fra Skandi-Bo lever op til den høje brandklassificering, EI60 (BS60). Og ved at kombinere glaspartier og Gustafs akustikpaneler, der er brandklassificeret til A2-s1,d0, opnås en glasvæg med akustikelementer, der har den samme høje brandklassificering.

Om Skandi-Bo

Skandi-Bo udvikler glasvægge, der forener stilren æstetik med en kompromisløs holdning til funktionalitet. Skandi-Bo har professionelle rådgivere, der forstår at omsætte arkitektens og bygherrens ideer til enkle og stærke komponenter. De valgte løsninger er produceret på egen fabrik i Danmark af professionelle fagfolk, der har styr på materialernes egenskaber, og som ved, hvordan man forener byggetekniske krav med et innovativt design.

Skandi-Bo har tradition for at udvikle stilrene produkter med fokus på lys og luft. De enkle linjer i aluminiumssystemerne går igen i alle løsningerne. Det gælder også de brand- og lydisolerende vægge, der tilbyder helt særlige muligheder for at kombinere store lysindfald med høj komfort og sikkerhed.

Om Gustafs

Tre forskellige akustikpaneler fra Gustafs kan anvendes i Skandi-Bo´s profiler.

Gustafs Nano perforeret
Glostrup Hovedpinecenter

Gustafs Nano perforeret
Carlsberg Company Office

Gustafs Rillede paneler i mønster

Gustafs glatte og perforerede plader
Tietgenbyens Varmecentral

Gustafs nanoperforeret panel

Den akustiske behandling virkning ved Gustaf Nano ligger i den næsten usynlige perforering, der giver det visuelle indtryk af en glat finéroverflade, men som akustisk fungerer som en lydabsorberende flade. Fra normal synsafstand er Nano-hullerne usynlige, og de skjuler de tusindvis af større lydkamre i gipskernen.

De 0,5 mm små huller stopper støvophobninger, der simpelthen ikke kan komme igennem overfladen. Det resulterer i en vedligeholdelsesfri installation og lydabsorptionsevne ud over det sædvanlige.

Gustafs rillet panel

Gustafs rillede akustiske paneler i træ med lineformet perforering muliggør en mindre åben overflade sammenlignet med vores standardperforering og vores perforeringer med slids, men samtidig gengiver den en sammenlignelig akustisk evne. Gennem brugen af ​​vores mørke fiber gipsplader – Dark Core – skaber det betingelser for at designe virkelig stilfulde vægge.

Gustafs perforeret / glat panel

Et Gustaf-panel er lavet med en fibergipsplade som kernemateriale. Det resulterer i et panelsystem, der gengiver uovertruffen fladhed, dimensionel stabilitet og akustiske egenskaber. Frem for alt giver det også en beklædning med en naturlig og ægte brandbeskyttelse med brandklasse K210 / A2-s1, d0, der omfatter det samlede panel til og med det  yderste lag lak.

Gustafs brede udvalg af akustiske paneler med standardperforering har noget til alle akustiske behov. Mønstrene er testet og dokumenteret til absorption for både vægge og lofter.

© Copyright - In-sign | Baltorpbakken 9 | 2750 Ballerup | Tlf.: +45 4483 0208 | CVR NR. 83955716