IN-SIGN samarbejder med en række arkitekter og producenter om at udtænke, designe, skitsere, producere og montere lige præcis de løsninger, vores kunder efterspørger. Herunder kan du læse lidt mere om vores udførende samarbejdspartnere.

Jönsson Inventar har mere end 30 års erfaring i produktion og detaljering af alle former specialinventar i tæt samarbejde med arkitektfirmaer og designere.
Besøg Jönsson Inventars hjemmeside

Hos SKANDI-BO udvikler de glasvægge, der forener stilren æstetik med en kompromisløs holdning til funktionalitet. De er professionelle rådgivere, der forstår at omsætte arkitektens og bygherrens ideer til enkle og stærke komponenter. SKANDI-BO anvender ikke standardløsninger, men tilbyder den fleksible løsning, der opfylder dit mål. Det gælder også deres brand- og lydisolerende vægge, der tilbyder helt særlige muligheder for at kombinere store lysindfald med høj komfort og sikkerhed. For eksempel kan der tilbydes glasskillevægge og døre, der lever op til den høje brandklassificering, EI60 (BS60)
Besøg Skandi Bo’s hjemmeside

Jakon A/S er et af Danmarks største håndværksfirmaer. Virksomheden udfører alle typer af opgaver inden for total-, hoved-, stor- og fagentrepriser. Kunderne er professionelle bygherrer i den offentlige og private sektor, og Jakons medarbejdere er fordelt på en tømrer- og snedkerafdeling, en beton- og murerafdeling samt en service- og driftsafdeling. Desuden råder Jakon over et af landets mest avancerede snedkerværksteder, som udfører en lang række specialopgaver.
Besøg Jakons hjemmeside

Siden 1997 har Lafuco været professionel samarbejdspartner for bygherrer, arkitekter og entreprenører, der ønsker at få monteret eksklusive og unikke indvendige glasskillevægge i forbindelse med en byggeopgave.
Besøg Lafucos hjemmeside