Translucente akrylpaneler

NYHED – Benboard VTR 22 ™ til midlertidig gulvbelægning

BENBOARDTM VTR 22 er et sammensat panel, der er produceret af Bencore med en polypropylen-honeycomb-kerne, der er bundet sammen med to glasfiberlag. Overfladen har fået en antislid overfladebehandling.

BENBOARDTM VTR 22 er velegnet til midlertidig og stabil opbygning af indendørs og udendørs scenegulve til koncerter, kongresser og messer eller til at blive brugt til at beskytte eksisterende gulve.

Takket være BENBOARDTM-panelets lette vægt, kan omkostningerne til logistik, håndtering og installation reduceres. Overfladen på udendørsversionen af BENBOARDTM VTR 22 er designet med særlig fokus på at sikre en effektiv skridsikker overflade.

Bencore BENBOARDTM VTR 22-panelet kan afsluttes med kanter efter behov

Bencore – translucente recirkulerbare akrylpaneler

Vores italienske leverandør Bencore leverer gennemsigtige akrylpaneler der kan benyttes i indretningen på utallige måder.

Takket være panelernes egenskaber som lav vægt, stivhed, gennemsigtighed og unik æstetisk egenskab, der er resultatet af det geometriske mønster af kernen, kan disse strukturpaneler benyttes på utallige måder.  Panelerne, der er let at skære i, kan leveres færdigt med standardprofiler og -systemer som rammer, håndtag og hængsler. Panelerne kan også kantes med det samme materiale, der bruges til de ydre lag.

Panelerne kan recirkuleres og findes i mange mønstre og farver.

Lightben Acoustic er perforeret og har akustikregulerende egenskaber. Læs mere om dette nedenunder.

Alle paneltyper kan benyttes til skillevægge, bordplader, tranclucent dekoration på vægge eller butiksindretning – kun fantasien sætter grænser.

IN-SIGN leverer gennemsigtige akustikpaneler fra Bencore

Starlight ™

Kompositpanel med indvendigt patenteret gennemskinnelig SAN-kerne bundet til det udvendige lag i akryl, der produceres i forskellige finish og standardfarver

Lightben™

Kompositpanel med indvendigt transparente cylindere i polycarbonat bundet til det udvendige lag i akryl, der produceres i forskellige finish og standardfarver

Hexaben™

Kompositpanel med indvendig kerne af honeycomb aluminium bundet til det udvendige lag i akryl, der produceres i forskellige finish og standardfarver. Kan fås i ulige honeycombstørrelser.

Ecoben Wave™

Kompositpanel med indvendig honeycomb-kerne i genanvendt pap lavet med bølgepapirplader, lamineret på begge sider med co-polyester eller akrylharpiks, i klar eller satin finish.

Hexaben Mirror™

Hexaben og Lightben kan leveres med et akryl-spejl-baglag, der reflekterer panelets kerne.

Bencore – gennemsigtige akustikpaneler

Lightben Acoustic fra vores italienske leverandør Bencore skiller sig markant ud fra vores øvrige akustikprodukter på ét punkt: de er gennemsigtige! Lightben Acoustics translucente egenskaber giver helt nye muligheder. Akustikpanelerne kan eksempelvis monteres som sænket, bagbelyst akustikloft eller de kan anvendes som akustiske skillevægge, der lader lyset, men ikke lyden, passere uhindret.

Effektiv lyddæmpning ved glaspartier

De gennemsigtige akustikpaneler kan også anvendes som en effektiv lyddæmpende akustikbeklædning i forbindelse med eksempelvis ovenlyspartier. Glaspartiers hårde overflader kan være problematiske, idet de reflekterer lyde i rummet, og derved kan skabe en generende lang efterklangstid. Med Bencore akustikpaneler kan de altså forsynes med lyddæmpning, og stadig kaste det naturlige lys ind i rummet.

Både til nyt og eksisterende byggeri

Lightben Acoustic akustikpaneler kan naturligvis anvendes i forbindelse med nybyggeri, og produktets lave vægt på blot 3,9 kilo/m2 og den høje lystransmittans på op til 78 % gør dem også ideelle som eftermonteret akustikbeklædning i eksisterende byggerier. Panelerne kan enkelt monteres under eksisterende lofter eller foran ovenlysvinduer, og med brandklassen B1 (DIN 4102-1) er mulighederne næsten ubegrænsede.

Du kan hente yderligere oplysninger om bl.a. akustikpanelernes lystransmittans, lydabsorption og brandegenskaber på vores side “Projektering”.

Et nyskabende sandwichprodukt

De helt særlige Lightben Acoustic akustikpaneler er udført som et sandwichprodukt, i form af en for- og bagside i 1 mm mikroperforeret PETG og en 15 mm tyk polykarbonat-kerne i bikubemønster, bestående af helt gennemsigtige, cylindriske celler. Denne sandwichkonstruktion gør panelerne meget rigide, trods den lave vægt.

Lightben Acoustic anvendt som lyddæmpende skillevæg i kontorlandskab

Helt tæt på Lightben Acoustic. Her ses kernens cylindriske udformning og perforationerne tydeligt.

Lightben fra In-sign

Et gennemskåret Lightben-akustikpanel, som viser den lette og stærke sandwichkonstruktion.

Click here to add your own text

Click here to add your own text

© Copyright - In-sign | Baltorpbakken 9 | 2750 Ballerup | Tlf.: +45 4483 0208