Translucente akrylpaneler

Bencore – translucente recirkulerbare og akustikregulerende akrylpaneler

Vores italienske leverandør Bencore leverer gennemsigtige akrylpaneler der kan benyttes i indretningen på utallige måder.

Takket være panelernes egenskaber som lav vægt, stivhed, gennemsigtighed og unik æstetisk egenskab, der er resultatet af det geometriske mønster af kernen, kan disse strukturpaneler benyttes på utallige måder.  Panelerne, der er let at skære i, kan leveres færdigt med standardprofiler og -systemer som rammer, håndtag og hængsler. Panelerne kan også kantes med det samme materiale, der bruges til de ydre lag.

Panelerne kan recirkuleres og findes i mange mønstre og farver.

For os i In-Sign er Lightben Acoustic specielt interessant. Lightben Acoustic er perforeret og har akustikregulerende egenskaber.

Alle paneltyper kan benyttes til skillevægge, bordplader, tranclucent dekoration på vægge eller butiksindretning – kun fantasien sætter grænser.

Lightben Acoustic skiller sig markant ud fra vores øvrige akustikprodukter på ét punkt: de er gennemsigtige! Lightben Acoustics translucente egenskaber giver helt nye muligheder. Akustikpanelerne kan eksempelvis monteres som sænket, bagbelyst akustikloft eller de kan anvendes som akustiske skillevægge, der lader lyset, men ikke lyden, passere uhindret.

De gennemsigtige akustikpaneler kan også anvendes som en effektiv lyddæmpende akustikbeklædning i forbindelse med eksempelvis ovenlyspartier. Glaspartiers hårde overflader kan være problematiske, idet de reflekterer lyde i rummet, og derved kan skabe en generende lang efterklangstid. Med Bencore akustikpaneler kan de altså forsynes med lyddæmpning, og stadig kaste det naturlige lys ind i rummet.

Både til nyt og eksisterende byggeri

Lightben Acoustic akustikpaneler kan naturligvis anvendes i forbindelse med nybyggeri, og produktets lave vægt på blot 3,9 kilo/m2 og den høje lystransmittans på op til 78 % gør dem også ideelle som eftermonteret akustikbeklædning i eksisterende byggerier. Panelerne kan enkelt monteres under eksisterende lofter eller foran ovenlysvinduer, og med brandklassen B1 (DIN 4102-1) er mulighederne næsten ubegrænsede.

Du kan hente yderligere oplysninger om bl.a. akustikpanelernes lystransmittans, lydabsorption og brandegenskaber på vores side “Projektering”.

Et nyskabende sandwichprodukt

De helt særlige Lightben Acoustic akustikpaneler er udført som et sandwichprodukt, i form af en for- og bagside i 1 mm mikroperforeret PETG og en 15 mm tyk polykarbonat-kerne i bikubemønster, bestående af helt gennemsigtige, cylindriske celler. Denne sandwichkonstruktion gør panelerne meget rigide, trods den lave vægt.

Lightben Acoustic anvendt som lyddæmpende skillevæg i kontorlandskab

Helt tæt på Lightben Acoustic. Her ses kernens cylindriske udformning og perforationerne tydeligt.

Lightben fra In-sign

Et gennemskåret Lightben-akustikpanel, som viser den lette og stærke sandwichkonstruktion.

Bencore – translucente recirkulerbare akrylpaneler til mange formål

Bencore har et stort udvalgt af akrylplader i mange forskellige design og farver.

Pladerne er anvendelige til et utal af funktioner, blandt andet bordplader, skillevægge, spejlvægge, loftsplader kombineret med belysning eller vægpaneler med eller uden belysning.

Herunder  viser vi en oversigt over de forskellige udgaver og mønstre du kan vælge blandt.

Besøg Bencores hjemmeside her

Starlight ™

Kompositpanel med indvendigt patenteret gennemskinnelig SAN-kerne bundet til det udvendige lag i akryl, der produceres i forskellige finish og standardfarver

Lightben™

Kompositpanel med indvendigt transparente cylindere i polycarbonat bundet til det udvendige lag i akryl, der produceres i forskellige finish og standardfarver

Hexaben™

Kompositpanel med indvendig kerne af honeycomb aluminium bundet til det udvendige lag i akryl, der produceres i forskellige finish og standardfarver. Kan fås i ulige honeycombstørrelser.

Ecoben Wave™

Kompositpanel med indvendig honeycomb-kerne i genanvendt pap lavet med bølgepapirplader, lamineret på begge sider med co-polyester eller akrylharpiks, i klar eller satin finish.

Hexaben Mirror™

Hexaben og Lightben kan leveres med et akryl-spejl-baglag, der reflekterer panelets kerne.

Se eksempler på projekter med akrylplader
© Copyright - In-sign | Baltorpbakken 9 | 2750 Ballerup | Tlf.: +45 4483 0208 | CVR NR. 83955716